Houd me vast

“We zijn niet meer intiem”, “we hebben veel ruzie”, “hij praat niet”, “zij zit me op de huid”. Komt u dit bekend voor? Relaties kennen pieken en dalen en soms blijft de relatie liggen in een dal. Om hieruit te komen is het noodzakelijk om aan de onderliggende problemen te werken. Soms is het onmogelijk om hier alleen uit te komen en is het verstandig om hulp in te schakelen. WB Mediation geeft u naast relatie coaching op consultbasis, de kans om mee te doen aan het Houd Me Vast-programma. Dit is geen relatietherapie maar een praktische training voor meer rust en balans in de relatie. Daarnaast past WB Mediation het Houd Me Vast programma toe op ouders met jonge kinderen om een goede bodem te leggen voor de ontwikkeling van de kinderen. Ga samen met uw partner aan de slag om te bekijken waar alle knelpunten liggen en waar het beter kan.

  • 2-daagse groepstraining en thuis samen aan de slag
  • Waar gaat het steeds mis?
  • Leer (destructieve) patronen herkennen en doorbreken
  • Leer elkaar vertrouwen
  • Bouw aan een veilige en stabiele basis voor u en uw kind

HMV voor ouders met jonge kinderen

WB Mediation heeft als voornaamste specialisatie mediation bij ouderschap. We zien dat een hechte relatie enorm bevorderlijk is voor de ontwikkeling van het kind. Het is belangrijk voor beide partners om eerlijk te zijn over emoties en onzekerheden omdat dit vaak leidt tot knelpunten in een relatie. Hierdoor verliezen jullie elkaar uit het oog, wordt er veel ruzie gemaakt en ondervindt het kind hiervan de negatieve implicaties. Voor velen is het ontzettend moeilijk deze knelpunten en emoties te openbaren, vandaar dat het Houd Me Vast-programma een zeer goede uitkomst biedt.

Naast de training “Houd me vast”, ben ik ook gespecialiseerd andere vormen van mediation.
Door mijn EFT achtergrond (Emotionally Focused Therapy) ben ik erg goed in het zien van emotionele patronen waardoor ik bij familiemediation en relatiecoaching mensen inzichten kan geven om negatieve patronen te doorbreken. Mijn doel is om mensen met elkaar te verbinden zodat de relatie weer kan helen en groeien. Als mediator ben ik aangesloten bij het MfN (Mediators federatie Nederland) en het ADR (Internationaal kwaliteitsregister).

Wat is het Houd Me Vast-programma?

De Houd Me Vast-training volgt een educatief programma, gebaseerd op de theorie en de praktische toepassing van ‘Emotionally Focused Therapy’ (EFT).
Het programma ‘Hold Me Tight’ van Sue Johnson wordt succesvol overal ter de wereld aangeboden. EFT geeft relaties inzicht in de negatieve patronen waarin zij verzeilt zijn geraakt en geeft vervolgens handvatten om elkaar weer terug te vinden. Het kan zijn dat therapie u net een stapje te ver gaat, maar u wel aan uw relatie wilt werken. Kies dan voor het Houd Me Vast-programma. Hierin gaat u samen met uw partner of als ouders met jonge kinderen aan de slag om te bekijken waar de knelpunten liggen en waar het beter kan.

‘Liefdevolle koppelrelaties zijn de fundamenten van stabiele gezinnen, een gezondere maatschappij en een echt menswaardige toekomst voor ons allemaal’

Dr. Sue Johnson

Voor wie is het Houd me Vast-programma

Voor ouders met jonge kinderen of voor partners die toe zijn aan een hechtere relatie.

Duur van het programma en wat te verwachten

Het programma kan in 2 dagen gegeven worden of in 8 bijeenkomsten. Tijdens het programma krijgen de koppels informatie mee, worden er voorbeelden getoond en is er ruimte om ervaringen uit te wisselen. Stellen hoeven niet hun individuele ‘problemen’ in groepsverband te bespreken, maar gaan met elkaar aan de slag.

Zaken die aan bod komen

Tijdens de trainingen focussen we op uw relatieproblemen, proberen we deze bloot te leggen en te verbeteren. De volgende zaken komen zeker aan bod:

  • Waar gaat het steeds mis?
  • Het leren herkennen en doorbreken van (destructieve) patronen
  • Emoties en meer verbinding voelen met elkaar
  • Vertrouwen
  • Bouwen aan een veilige en stabiele basis

Groepstraining

Het Houd Me Vast-programma doen we vaak in een groep van maximaal 6 koppels op afgesproken data, deze vindt u in onze agenda. Tijdens deze twee dagen leert u ontzettend veel over uw relatie en groeit u dichter naar elkaar toe. De training is inclusief koffie, thee en altijd wat lekkers, al het benodigde cursusmateriaal en een nazorgsessie 6 tot 12 maanden na de cursus.

Kosten groepstraining

Per stel zijn de totale kosten € 750,- incl. BTW.
Dit is inclusief het boek: ‘Houd Me Vast: Zeven gesprekken voor een hechte(re) en veilige relatie’ van de auteur Dr. Sue Johnson.

Meld u aan voor de Houd Me Vast-training

Heeft u interesse in het Houd Me Vast-programma? Of wilt u meer informatie? Vul het contactformulier in en er wordt zo snel mogelijk contact opgenomen.

Contactgegevens

 0320-331300
 06-10783799
info@wb-mediation.nl

Zilverparkkade 7
8232 WJ Lelystad

Openingstijden

Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag 09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten