Online mediation

Wilt u liever digitaal professionele mediation? WB Mediation staat ook online voor u klaar! We bieden volledige online mediation aan of deels online, indien wenselijk. De bemiddelingsdeskundige begeleidt de communicatie en onderhandelingen dan online in plaats van face-to-face. Het enige wat u nodig heeft is een rustige omgeving en een stabiele internetverbinding. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan plannen we een gratis online intake in om uw behoefte aan bemiddeling te bespreken.

 • Persoonlijke aanpak via videogesprekken
 • Ondertekenen van overeenkomsten gaat digitaal
 • Informatie veilig uploaden en downloaden via eigen cloud
 • Gratis intakegesprek, binnen een week een eerste afspraak
 • Fiscale vraagstukken beantwoord
 • Professionele bemiddeling op afstand

Hoe gaat online mediation in zijn werk?

In principe verandert er niet veel in vergelijking met traditionele bemiddeling. Alles wat u normaal verwacht van een professionele bemiddelaar doen we nu op afstand via videobellen. Dit zal wellicht in het begin even wennen zijn, maar ondertussen heeft WB Mediation ervaring opgedaan met het online bemiddelen van mensen en laten we het onlineproces zo vloeiend mogelijk te verlopen. Tijdens het eerste consult – het intakegesprek – bespreken we waar u behoefte aan heeft. Vervolgens bespreken we met u wat er mogelijk is en hoe de online mediation in zijn werk gaat. Zo bent u voorbereid en weet u waar u aan toe bent. In de volgende stappen werken we naar een oplossing toe:

 1. We voeren een eerste intakegesprek waarin we uw behoeften bespreken en hoe digitale mediation in zijn werk gaat
 2. U ondertekent online de mediationovereenkomst en de privacyverklaring.
 3. We creëren een vertrouwelijke omgeving, zodat u zich op uw gemak voelt.
 4. We starten met het bemiddelen van uw conflicten of het geven van een online coaching/ training.
 5. We werken toe naar een praktische en duurzame oplossing.

Online fiscale vraagstukken

Ook het beantwoorden van fiscale vraagstukken is online mogelijk. WB Mediation werkt al jaren samen met Scheidingsfiscalist mr. Tiny van der Wal. Zij is gespecialiseerd in fiscale vraagstukken en alimentatie berekeningen. Wanneer u hier behoefte aan heeft, zal zij tijdens de online mediation al uw vragen beantwoorden. Dit werkt erg praktisch en is kostenbesparend omdat reiskosten en kosten van verslaglegging geëlimineerd worden. Belangrijke documenten zoals uw alimentatieberekening staan in onze eigen cloud, deze kunt u tijdens het gesprek dan ook inzien.

Wat is er mogelijk?

Bijna al onze bemiddelingen zijn ook online te voeren. WB Mediation gaat online net zo professioneel en effectief te werk. We staan voor u klaar bij:

Wat zijn de kosten van online mediation?

Bij WB Mediation kunt u rekenen op een gratis eerste intakegesprek. Verder bedraagt het uurtarief van de mediatior €175,- (inclusief btw). Omdat normaal gesproken mediation tussen twee partijen wordt verdeeld, bedragen de kosten dus per partij €87,50 (inclusief btw). Voor meer informatie over de rechtsbijstandsverzekering of een tegemoetkoming in de kosten, gaat u naar onze kosten pagina.

Maak een afspraak voor online mediation en coaching

Neem contact op met WB Mediation voor digitale bemiddeling of trainingen. Samen komen we tot een oplossing voor uw persoonlijke conflicten. Bel 0320 331 300, stuur een mail naar info@wb-mediation.nl of vul het contactformulier in.

Contactgegevens

 0320-331300
 06-10783799
info@wb-mediation.nl

Zilverparkkade 7
8232 WJ Lelystad

Openingstijden

Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag 09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten