Samen verder

Relatiecoaching is er voor iedereen die zijn relatie wil verbeteren. Het kan voorkomen dat uw relatie met uw partner momenteel niet sterk is of misschien zelfs in tijden niet sterk is geweest. De communicatie verloopt slecht, er is geen affectie, er is veel ruzie en u voelt dat u uit elkaar groeit. Relatiecoaching van WB Mediation helpt koppels inzicht te krijgen in de negatieve patronen waarin zij verzeild zijn geraakt en leert deze patronen te doorbreken. Relatiecoaching is geen relatietherapie maar een toegankelijke manier om uw relatie te versterken. Op een constructieve manier werken we samen aan het verbeteren van uw relatieproblemen. Bij WB Mediation kunt u rekenen op:

 • Een gratis intakegesprek
 • Relatiecoaching in Almere, Lelystad of op locatie
 • Relatieproblemen blootstellen en oplossen
 • Bewezen methode voor een hechtere relatie (‘EFT’ methode)
 • Individuele of gezamenlijke gesprekken

Hoe werkt relatiecoaching?

Relatiecoaching geeft u en uw partner de mogelijkheid om uw relatieproblemen bloot te leggen, erachter te komen waar dingen misgaan en hoe deze te verbeteren. Een van de grootste problemen in relaties is slechte communicatie en het uiten van emoties. Wanneer een van de partners zich niet kan of durft te uiten, brengt dit een gevoel van onmacht met zich mee. De relatiecoach is neutrale gesprekspartner. Wij faciliteren het gesprek, maar laten beide partners vrij in hun emoties en wat zij op het hart dragen. Samen kijken we waar de blokkades liggen, zodat we deze kunnen doorbreken. Wanneer een partner zich prettiger voelt bij een 1 op 1 gesprek, kan dit ook. Het is namelijk mogelijk om individueel of samen op gesprek te komen. Tijdens de relatiebegeleiding werken we met elementen van het Houd me Vast-programma. Dit is een wereldwijd erkend programma dat helpt de knelpunten in een relatie te openbaren, om deze vervolgens te verbeteren.

Goede relaties ontstaan niet zomaar. Ze behoeven tijd, geduld en twee mensen die echt graag bij elkaar willen zijn..”

Hoe kan relatiecoaching ons helpen?

Door gebruik te maken van relatie coaching, krijgt u inzichten en hulp bij uw relatieproblemen. Vaak vormen trots, angst en miscommunicatie een blokkade in een relatie, waardoor u in een cirkel om elkaar heen draait. Door uw verhaal te doen aan een ‘buitenstaander’, is het mogelijk deze vicieuze cirkel te doorbreken en tot diepe inzichten te komen van wat er nou precies aan de hand is. Wat is het probleem en wat is er nodig om dit probleem te verhelpen? Relatie coaching geeft inzicht en richting én lost op.

 • Leer waar het mis gaat
 • Herken en doorbreek de (destructieve) patronen
 • Leer met elkaar communiceren
 • Leer elkaar vertrouwen
 • Leer u emotioneel op te stellen
 • Bouw samen aan een stabiele relatie

De kosten van relatiecoaching

Een sessie kost € 135 (incl. btw) per bijeenkomst van 60 minuten.
U kunt ervoor kiezen om individueel of samen op gesprek te komen.

Neem contact op met WB Mediation

WB Mediation helpt uw relatie weer gezond te krijgen in regio Flevoland. U vindt ons in Lelystad op: Zilverparkkade 7, 8232 WJ Lelystad.
Of maak een afspraak met ons in het WTC Almere: P.J. Oudweg 4, 1314 CH Almere. Voelt u zich prettiger bij een vertrouwde omgeving? Dan komt de mediator bij u langs op een afgesproken locatie in omgeving Flevoland. Ook is het mogelijk om een digitaal consult in te plannen. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel dan 0320 331 300, stuur een mail naar info@wb-mediation.nl of vul het contactformulier in:

Contactgegevens

 0320-331300
  06-10783799
info@wb-mediation.nl

Zilverparkkade 7
8232 WJ Lelystad

Openingstijden

Maandag 09:00 – 17:00 uur
Dinsdag 09:00 – 17:00 uur
Woensdag 09:00 – 17:00 uur
Donderdag 09:00 – 17:00 uur
Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten